Denmark  Denmark

Chiang Mai Hotels

Chiangmai Hoteller


Siden Chiangmai bliver en store provinsen, sine hoteller er placeret i en bred vifte af flere distrikter. Hvis du leder efter et fint hotel, kan du klikke for at søge eller sortere det af beliggenhed, kvalitet eller stjerne, pris og hotel navn som pr tabellen nedenfor.

Af Chiangmai hoteller i byen, priserne starter fra 700 Baht op til 10.000 BHT. Hoteller i byen er et godt valg til en rejse hub for andre destinationer. I Chiangmai byen, er det meget lettere, hvis du vil leje en bil eller tage en mini-bus til Doi Suthep, Chiangmai Zoo, Night Safari eller Chiangmai Lufthavn.

Chiangmai hoteller i Hangdong, priserne er mellem 1200 op til 20.000 BHT. Du vil gerne undgå kaos i byen, shopping håndværksmæssigt i Baan Tawai, og tager mindre end 20 minutter til lufthavnen; Hangdong er en perject valg.
Jomthong er en længere sydlige del af Hangdong. Turisterne elsker at udforske dyrelivet i Doi Inthanon, det højeste bjerg i Thailand. Trekking og fuglekikkeri på Doi Inthanon er de bedste aktiviteter, dels at ingen i denne verden. Der er et par resorts placeret på Foothill, med mindre end 2000 BHT en nat.
Chiangmai Hoteller i Sankampaeng priserne ligger mellem 1.200 til 30.000 BHT. Du kan vælge at besøge Sankampaeng landsby, anseelse som en produktion af papir paraply og sølvtøj. Berømte seværdigheder i nærheden omfatte varmt forår og elefant camping.
Maerim og Samoeng begge er to distrikter omkring 30 km fra byen. De fleste af hotellerne slags boutique eller udvej hoteller midt i skovene i dalene. Priserne på hoteller i en række 900-15,000 BHT. Der er en hel del af aktiviteter og interessante steder her f.eks elefanter ridning, bambus rafting, orkidé akvakulturbruget Maesa Waterfall National Park, sommerfugl gårde osv.
Fang og Chiangdao er det nordligste distrikt Chiangmai. Definitely, indkvartering i Fang er resort-style hoteller i den dybe jungle og ved floden. Major bestemmelsessteder er Doi Angkhang Royal Project, Fang Hot foråret, orange plantager osv. Pris er mellem 1200 - 6000 BHT.

English Israel HongKong Taiwan Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Thai Japan