Netherlands  Netherlands

Chiang Mai Hotels

Chiangmai Hotels


Sinds Chiangmai een grote provincie, de hotels zijn gelegen in een breed scala van verschillende districten. Als u op zoek bent naar een fijn hotel, u kunt klikken om te zoeken of sorteren op locatie, kwaliteit of ster, de prijs en het hotel naam volgens de tabel hieronder.

Van Chiangmai hotels in de binnenstad, de prijzen beginnen vanaf 700 Baht tot 10.000 BHT. Hotels in de stad zijn een goede keuze voor een reis-hub van andere bestemmingen. In Chiangmai stad, is het veel makkelijker als je een auto huren of een mini-bus naar Doi Suthep, Chiangmai Zoo, Night Safari of Chiangmai Airport.

Chiangmai hotels in Hangdong, de prijzen liggen tussen 1200 tot 20.000 BHT. U wil vermijden dat er een chaos in de stad, winkelen handwerk in Baan Tawai, en het nemen van minder dan 20 minuten naar de luchthaven; Hangdong is een perject keuze.
Jomthong is een verder zuidelijke deel van Hangdong. Toeristen houden van het verkennen van het wild in Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand. Wandelen en vogels kijken in het Doi Inthanon zijn de beste activiteiten, voor niemand in deze wereld. Er zijn een paar resorts gelegen in het voorgebergte, met minder dan 2000 BHT een nacht.
Chiangmai Hotels in Sankampaeng, prijzen variëren van 1200 tot 30.000 BHT. U kunt kiezen voor een bezoek aan Sankampaeng dorp, faam als een productie van papier paraplu en zilverwerk. Bekende attracties behoren warme voorjaar en de olifant camping.
Maerim en Samoeng beide twin districten ongeveer 30 kilometer buiten de stad. De meeste hotels zijn soorten of boutique resort hotels temidden van de bossen in de valleien. De prijzen van de hotels bevinden zich in een reeks van 900-15,000 BHT. Er zijn heel wat activiteiten en interessante plaatsen hier bijvoorbeeld olifanten paardrijden, raften bamboe, orchideeën kwekerij, Maesa Waterval Nationaal Park, vlinder landbouwbedrijven, enz.
Fang en Chiangdao zijn de meest noordelijke wijk van Chiangmai. Zeker, accommodatie in Fang wordt het resort-style hotels in de diepe jungle en door de rivier. Belangrijke bestemmingen zijn Doi Angkhang Koninklijke Project, Fang Hot voorjaar, oranje boomgaarden, enz. De prijs is tussen 1200 - 6000 BHT.

English Israel HongKong Taiwan Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Thai Japan