Sweden  Sweden

Chiang Mai Hotels

Chiangmai Hotell


Sedan Chiangmai är en storskalig provins, sitt hotell ligger i ett brett spektrum av flera distrikt. Om du letar efter ett bra hotell, kan du klicka för att söka eller sortera det på plats, kvalitet eller stjärna, pris och hotell namnet enligt tabellen nedan.

Av Chiangmai hotell i stan, priserna startar från 700 baht upp till 10.000 BHT. Hotell i stan är ett bra val för en resa navet i andra destinationer. I Chiangmai stad, det är mycket enklare om du skulle hyra en bil eller ta en mini-buss till Doi Suthep, Chiangmai Zoo, Night Safari eller Chiangmai flygplats.

Chiangmai hotell i Hangdong priserna mellan 1200 upp till 20000 BHT. Du vill undvika ett kaos i stan, shopping hantverk i Baan Tawai och med mindre än 20 minuter till flygplatsen, Hangdong är en perject val.
Jomthong är en längre södra delen av Hangdong. Turisterna älskar att utforska djurlivet i Doi Inthanon, det högsta berget i Thailand. Trekking och fågelskådning vid Doi Inthanon är de bästa aktiviteter, andra för att ingen i denna världen. Det finns några resorts belägen vid foten, med mindre än 2000 BHT en natt.
Chiangmai Hotell i Sankampaeng, priserna ligger på mellan 1200 till 30000 BHT. Du kan välja att besöka Sankampaeng byn, välkänt som en produktion av papper paraply och silverbestick. Berömda attraktioner i närheten inkluderar varma våren och elefant camping.
Maerim och Samoeng båda två distrikt cirka 30 km utanför staden. De flesta hotell är typer av butikshotell eller resort hotell mitt i skogen i dalarna. Priserna på hotellen är i en rad 900-15,000 BHT. Det finns en hel del aktiviteter och intressanta platser här t.ex. elefanter ridning, bambu rafting, orchid gården, Maesa Waterfall National Park, butterfly gårdar etc.
Fang och Chiangdao är det nordligaste distriktet Chiangmai. Definitely, boende i Fang är utväg stil hotell i den djupa djungeln och floden. Större städer är Doi Angkhang Royal Project, Fang Hot våren, orange fruktträdgårdar etc. Priset är mellan 1200 - 6000 BHT.

English Israel HongKong Taiwan Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Thai Japan