Finland  Finland

Chiang Mai Hotels

Chiangmai Hotelle


Koska Chiangmai on suurille maakunnassa, sen hotellit sijaitsevat monenlaisia useat piirit. Jos etsit hieno hotelli, saatat napsauttamalla haku-tai lajitella sen sijainnin, laadun tai tähden, hinta ja hotellin nimi kuten seuraavassa taulukossa.

Of Chiangmai hotelleista kaupunki, hinnat alkavat 700 Baht enintään 10000 BHT. Hotellit kaupunki ovat hyvä valinta, joka matkustaa keskus muihin kohteisiin. Vuonna Chiangmai kaupunki, se on paljon helpompaa, jos haluat vuokrata auton tai tehdä mini-bussi Doi Suthep, Chiangmai Zoo, Night Safari tai Chiangmai Airport.

Chiangmai hotelleista Hangdong hinnat ovat välillä 1200 enintään 20000 BHT. Haluat välttää kaaosta kaupunki-, ostos-käsityö vuonna Baan Tawai, ja alle 20 mins to the airport; Hangdong on perject valinta.
Jomthong on kauemmas etelään osa Hangdong. Matkailijat rakkaus tutkimaan luonnonvaraisten Doi Inthanon, korkein vuori Thaimaassa. Retkeily ja lintujen tarkkailu on Doi Inthanon on paras toimia, toinen ei tässä maailmassa. On olemassa muutamia resorts sijoitetaan Pohjois-Foothill, joissa on alle 2000 BHT yö.
Chiangmai Hotellit Sankampaeng, hinnat vaihtelevat 1200: sta 30000 BHT. Voit vierailla Sankampaeng kylä, tunnettu kuin paperin keskusjärjestöjen ja hopean. Famous attractions nearby sisältää kuumaa keväällä ja norsun camping.
Maerim ja Samoeng molemmat ovat twin piirit noin 30 kms pois kaupungista. Useimmat hotellit ovat erilaisia boutique tai RESORT HOTELLIT keskellä metsien laaksoihin. Hinnat hotelleja ovat erilaisia 900-15,000 BHT. Täällä on melko paljon toimintaa ja mielenkiintoisia paikkoja täällä esim. norsuja ratsastus, bambusta koskenlaskuun, orkidea tilalla, Maesa Waterfall kansallispuisto, perhoskasvi tiloilla jne.
Fang ja Chiangdao ovat pohjoisin piirikunta Chiangmai. Ehdottomasti, majoitus Fang ovat resort-style hotelleista syvälle viidakkoon ja joelle. Suuren määräpaikat Doi Angkhang Royal Project, Fang Hot keväällä, oranssi hedelmätarhoissa jne. Hinta on välillä 1200 - 6000 BHT

English Israel HongKong Taiwan Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Thai Japan